Een beoordeling van leren gitaar spelen

Ik heb over dame en kinderen de studie, tezamen met een spaanse gitaar, kado gekregen met feestdagen… Zou opwindend bestaan om ze in de zomer voor ons kampvuurtje cq. BBQ retour te betalen met een muzikaal avondje… Prima hoop hierop, omdat de video’s zijn lekker duidelijk…

Voor het eerste geval gaan wij eenvoudig alweer op het gehoor af. Ingeval een snaar bovendien af zal aangaande dit gewenste geluid, vervolgens draai je vermoedelijk een stemknop de verkeerde kant op.

Hai Michel, Ik ben zo gelukkig betreffende een proeflessen! Ik heb weet ons poos wensen leren spelen maar wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben eigenlijk linkshandig dus kan zijn dit genoeg ingewikkeld teneinde betreffende rechts te leren spelen. Deze lessen beschikken over heel geholpen, Dankjewel!

Kom je eruit? Dit goede antwoord is: een akkoord met 3 vinger. Nu zijn daar daar jammer genoeg weinig tijd over, doch vooruit, een akkoord daar waar jouw 2 vingers voor nodig hebt teneinde het te spelen, is ook ons enorm goed antwoord.

Hoi Barend, wat leuk om te horen! Het zingen aangaande snaren, daar hoef je je niet druk teneinde te vervaardigen, het ga jouw vanzelf bij een knie oplopen (of in de vingers) op een later tijdstip!

Hoi Frank, staan al je vingers wel op een passende regio op een perfecte snaren? En je gitaar is echt echt gestemd?

Heb jouw vragen, verzoeknummers, ben je op speurtocht naar adviezen en wil je live jouw vraag beantwoord opmaken worden? Het kan aangezien van nu zenden wij iedere 2 weken live hier is zijn reactie uit op Facebook en Youtube! Zelfs mits jouw daar nauwelijks account hebt, kun je mee gluren.

Ik ben al een tijdje lid maar door mijn stuntelig gedoe met betreffende mijn PC kom je veelvuldig retour op een proeflessen waarvoor je mijzelf excusseer.

Beste Michel, Heb me dit lazerus geoefend op het d akkoord doch qua geluid kan zijn het voor mijzelf anders, ik heb ons cheapie gitaar zou het er aan mogen liggen? Het kan zijn een Sheffield gitaar. Bovendien horen al die akkoorden immers aardig en het oefenen gaat verder aldoor lekkerder.

Hoi Maurice, je lijkt me vrij fanatiek doch lekker dat jouw zo druk aan de gang bent en dit zo leuk vindt! Ja je hebt meteen dat met ons Emineur akkoord zijn, er verspreek je me. En live via youtube of Facebook het zal zeker voordoen een komende maanden!

Nader raad je je aan veel op youtube te uitkijken tot lessen voor beginners. Gegarandeerd het je met een weinig uitkijken enorm wat leuks vind.

Het mag gelukkig heel anders tegenwoordig en in die adviezen ga je jouw zeggen hetgeen je wel en niet moet doen. Stem je gitaar en ga aan een slag betreffende die akkoorden!

Hoi, Theo kwestie van de passende houding vooral, het leg ik zo ook in veel video’s uit. En heel wat oefenen achteraf. Ook niet te lang, immers vaak

Wat onwijs leuk om te doen en zo relaxt om te leren. Ik zit dikwijls met mn vingers in de knoop maar er komt geluid uit. G akkoord kan zijn ff dingentje aangezien mijn hand wensen ook niet hetgeen je verlangen is. Oefenen oefenen oefenen. Enorm heel bedankt Michel!! Zeker reuze opwindend teneinde te verrichten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *